top of page

OVER ONS

Wie ben ik?

Mijn naam is Milena. 

Van kinds af aan ben ik gefascineerd geweest door dieren. Wij hebben altijd honden en katten gehad, aangevuld met de nodige knaagdieren. Ik wou me dan ook verdiepen in de dierenwereld. Zo heb ik mijn bachelor Agro- en biotechnologie dierenzorg behaald. Tijdens deze studie heb ik veel geleerd over gedrag en heb ik mijn stages bij professionele trainers gevolgd.

Mijn eerste werkervaring was is een asiel waar ik 2 jaar heb gewerkt. Hier heb ik mijn kennis praktisch kunnen toepassen bij de asielhonden. Dagelijks was ik bezig met hun gedrag en training. De passie om honden te trainen groeide als maar meer en ben ik Paw Connection gestart! Mijn doel is om mensen te helpen een betere band met hun hond te hebben. Ik probeer zowel de fysieke als de mentale noden van de hond te bevredigen en zo een betere band te scheppen tussen hond en eigenaar.

In 2021 hebben wij ons nieuw pand gekocht in Knesselare en hebben we onze naam veranderd naar het Hellemeersenhof! Dit wordt een totaalconcept voor jouw trouwe viervoeter: training, pension, trimmen, fotografie, voeding en accessoires.

Saar, Usha, Micro en Torvi

Zelf heb ik 4 honden waar ik intensief mee bezig ben. Ik heb 3 Mechelse herders (Saar, Usha en Torvi) en een Border collie (Micro). 

Met Usha doe ik aan agility, frisbee, detectie en gehoorzaamheid. Zij is ook meestal mijn demo hond. 

Micro heeft ondertussen zijn brevet gehaald voor gehoorzaamheid en zal meedoen aan wedstrijden. 

Saar is ons oudje (10 jaar) en heeft ook haar brevet. Zij doet nog actief mee aan gehoorzaamheid.

Torvi is onze nieuwste aanwinst, zij zal actief zijn in de agility en gehoorzaamheid.

Al mijn hondjes zijn ook model en worden vaak gebruikt als portfolio modellen voor fotografen!

bottom of page